Fitness Factory – a változatos mozgásformák kedvelőinek

Fitness Factory – a változatos mozgásformák kedvelőinek

A Fitness Factory sportközpont az elmúlt évek egyik legközkedveltebb Fitness és Wellness Komplexuma, ahol a legújabb fitness trendeket követheted és próbálhatod ki.

A Material Design Center 5. emeletén lévő fitneszterem magas színvonalon, változatos szolgáltatás palettával rendelkezik. Az igényes sportolást és kikapcsolódást a 3 aerobik terem, a TRX terem, a spinning terem, a fitnesz rész, a cardio részleg, a Kranking terem és a számtalan ingyenes szolgáltatás teszi lehetővé.

Gépeik a korszerű Life Fitness termékcsaládból származnak. Cardio gépeik között megtalálhatóak a futógépek, ellipszistrénerek, wave gépek, taposógépek, kerékpárok, karergométerek. A súlyzós teremben többek között speciális Hammer erőfejlesztő gépek találhatóak.

Szabadtéri teraszuk, rengeteg lehetőséget rejt magában, akár egy napfelkeltés futásra a 300 négyzetméteres rekortán futópályán, akár egy napnyugtás edzésre, csodálatos kilátással. Edzésed kipihenheted a wellness részlegen, ahol bioszauna, infraszauna és finn szauna is megtalálható. Napozó Teraszukon pedig feltöltődhetsz energiával és napfénnyel!

A Fitness Factory sok szeretettel vár minden hétköznap reggel 06:00 órától este fél 11-ig és hétvégén reggel 8 órától este 8 óráig.

www.fitnessfactory.hu
www.facebook.com/fitnessfactoryclub

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 15 éve segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek kínálatát. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 3000 ételből.

Hozzászólások

comments