GYM City – Edzőterem a XIII. kerület szívében

GYM City – Edzőterem a XIII. kerület szívében

A GymCity, Budapest egyik legnagyobb és legszínvonalasabb edzőterme. A közel 200 gépből álló gépparkja első osztályú, a legjobb eszközök állnak rendelkezésre, melyekkel többféle módon lehet támadni az adott izomcsoportot. Szakképzett edzőcsapatuk tagjai maximálisan segítenek az idelátogató vendégek céljainak elérésében.

Legyen az:

  • versenyre felkészülés;
  • testtömeg-növelés;
  • fogyás, zsírégetés;
  • szülés előtti forma visszaszerzése;
  • alakformálás;
  • csak az irodai stressz levezetése;
  • erőszint fokozása;
  • edzéssel és táplálkozással kapcsolatos kérdések.

Klasszikus súlyzós edzésben és speciális edzést igénylő mozgásban szintén rendelkezésedre áll a képzett személyi edzői csapatuk. Személyre szabott edzéstervet készítenek, életmód és táplálkozási tanácsokat adnak számodra.

A fitness terem mellett működtetnek egy jól felszerelt aerobiktermet is, amelyben Bootcamp, TRX, Thai Boksz, Calisthenics, Cross training óráikat próbálhatják és vehetik igénybe az idelátogató vendégek egyéni és csoportos órák keretében. Az edzések után infraszaunában pihenheted ki magad, majd a büfében töltődhetsz fel ismét.

A GymCity egész területén használható az ingyenes Wi-Fi, ha pedig lemerülne a telefonod, akkor az a pultnál található töltőállomáson feltöltheted.
A terem kora reggeltől késő estig nyitva tart, hétköznap reggel 06-24 óra, hétvégén pedig 07-23 óra között várja a vendégeket.

www.gymcity.hu

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 15 éve segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek kínálatát. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 3000 ételből.

Hozzászólások

comments