NetPincér startup pizza projekt – Neticle.hu

NetPincér startup pizza projekt – Neticle.hu

A NetPincér már 17 éve jó barátja a startupoknak, mi is így kezdtük. Minden hónapban kiválasztunk egy startupot, akiket meghívunk egy pizzára, mert tetszik amit csinálnak. Ha startupban dolgozol, küldj egy pár sort a cégetekről az info@netpincer.hu-ra és lehet hogy hamarosan Te is bekerülsz a sorozatba. Ebben a hónapban a Neticle Technologies online médiafigyelő és elemző startup-ot az irodai költözködésük apropóján láttuk vendégül.

Ki hozza a fikuszt? Látta valaki a párducomat? – Ilyen kaotikus pillanatokban, mint a költözés (merthogy minek szépíteni, minden pontos be- és kidobozolása még senkinek sem sikerült), csak egy pihenő megengedett – egy gyors ebéd/pizza-szünet.

Hogyhogy költöztök?
Ahogy az online adatmennyiség, a Neticle is úgy növekszik folyamatosan. Most épp a csapat bővülése tette szükségessé, hogy továbbra is kedvenc játszóterünkön, a Grundon folytassuk, azonban már egy nagyobb irodában.

Mit kell rólatok tudni?
Röviden csak úgy szoktunk fogalmazni: megmutatjuk, mit gondol a web. Ezt a weben megjelenő vélemények (legyen az cikk, blog poszt, fórum bejegyzés, vagy bármilyen social media említés) automatikus elemzésével érjük el. Első termékünk és egyben cégünk zászlóshajója ugyanis egy online médiafigyelő és elemző szoftver, a Neticle. A működését úgy képzeljétek el, hogy ha például ha a Netpincérről bármelyik felületen írnak, a rendszerbe 30 percen belül bekerül az említés – ekkorra a rendszer le is elemzi az adott tartalmat, tehát megnézi, hogy mennyire volt pozitív vagy negatív például egy komment, ki írta, hol jelent meg, és milyen témák merültek még fel a Netpincérhez kapcsolódóan az adott említésben. Emellett mára már több más automatikusan tartalom- és véleményelemzésre építő megoldással bővítettük a portfóliónkat.

Hogy képzeljük el, mire használnak általában titeket?
Nem általánosítható, különbözőképpen, különböző célokra használhatók elemzéseink. Sok területről vannak ügyfeleink, ügynökségektől kezdve, bank- és, telekommunikációs szektoron át egészen FMCG márkákig. Segítettük már termék bevezetését a fogyasztói vélemények felmérésével, dolgozói elégedettséget, célcsoport vizsgálatot is tartottunk már, de ugyanígy akár konkrét személyek megítélését is tudjuk vizsgálni, hogy csak párat említsek a felhasználások közül.

Ti egyébként pizzázós társaság vagytok?
Abszolút! Jöhet minden, ami gyorsan elkészül és gyorsan csúszik. Nem szoktak beleférni hosszabb étkezések, de szerencsére hasonló ételeket kedvelünk, tehát ha valaki leugrik egy gyorsétterembe, vagy indiai kaját hoz, esetleg a rendelés mellett döntünk, mindenki csatlakozik.

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 15 éve segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek kínálatát. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 3000 ételből.

Hozzászólások

comments