River Fitness – a stílusos edzés szakértője

River Fitness – a stílusos edzés szakértője

Ismerd meg a stílusos edzés szakértőjét, a River Fitness-t, ahol modern, barátságos légkörben lendülhetsz formába.

Mi teszi különlegessé az edzőtermeteket:
A River Fitness elhelyezkedése kiváló, hiszen a város vérkeringésének egyik csomópontján helyezkedik el, közel a Duna parthoz. Klubunk ideális mindazok számára, akik kellemes hangulatra, jó társaságra, motiváló környezetre, különleges edzésekre, profi felszereltségre, felkészült edzőkre és mindemellett megfizethető árakra vágynak! Célunk, hogy minél szélesebb kör számára biztosíthassuk a mozgás, a sport és az egészséges életmód örömét. Legyen a célod akár fitness versenyre való felkészülés, testsúlycsökkentés, testsúlynövelés vagy “csak” egy fittebb, egészségesebb, boldogabb életmód kialakítása, mi olyan helyszínt kívánunk biztosítani vendégeink számára, ahol a testi és lelki felfrissülés, a jó fizikai erőnlét megszerzésére a kitűnő trénerek, a segítőkész és figyelmes személyzet motivál! Funkcionális Tréning terem, Aerobic terem változatos programokkal, továbbá Wellness részleg áll a vendégek rendelkezésére. Az egészség, a boldogság, a harmónia mindannyiunk igénye.

Mi a címetek?
1138 Budapest, Révész utca 29.

Van Facebook oldalatok? Mi az elérhetősége?
Igen, a címe: www.facebook.com/getfitriverfitness, illetve rendelkezünk Instagram profillal is, melyet itt érhettek el: www.instagram.com/getfitriverfitness

Milyen edzésformák közül lehet nálatok választani?
Vendégeink számos lehetőség közül választhatnak. Edzőink például Fitness, Funkcionális edzés, Köredzés, Cross, Clock 12, Aerobik csoportos órákat tartanak.

Milyen edzés előtti / utáni táplálékkiegészítőt ajánlotok?
Edzőtermünkben több megbízható, márkás termék közül lehet válogatni. Többek között Dymatize, Weider, Nutrend, MuscleMeds, Napalm, Multipower, Absolute Live termékek kaphatóak.

www.riverfitness.hu

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 15 éve segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek kínálatát. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 3000 ételből.

Hozzászólások

comments