A mosolyom a védjegyem – Megasonex ultrahangos fogkefe

A mosolyom a védjegyem – Megasonex ultrahangos fogkefe

Gyerekkorunktól hallgatjuk, hogy napi kétszer jó alaposan moss fogat. Reggel és este, körkörös mozdulatokkal. Már a tévé maci is megmosta a fogát, most te jössz!
Viszont hiába a sok jó tanács, hajlamosak vagyunk akkor ráeszmélni fogaink fontosságára, ha elveszítünk egyet-kettőt belőle vagy, ha érzékennyé válik és fáj.
Gyermekkorom egész gondtalanul telt, fogfájás mentesen, egy-két lyukas foggal, pár alkalom fogászati kezeléssel, kibírható volt. Sosem értettem, hogy mi ez a sok hűhó semmiért, hisz még a sok néninek, bácsinak is olyan szép foga van. Majd felnőtt lettem, és rájöttem, hogy az idősek gyönyörű fogsora nem is valódi, és nekem is nagyon oda kell figyelnem, ha meg akarom tartani fogaimat, és az egészségüket.

Ráadásul arra is rájöttem felnőtt éveim alatt, hogy nagyon sokat számít az élet egyéb területein is fogsorunk állapota, sőt olyanok múlhatnak rajta, hogy a kiszemelt fiú visszamosolyog e rád, megkapod e az új áhított állást, vagy hogy mennyire tudsz egyszerűen kapcsolatokat építeni. Egy mosoly lehet a legrövidebb út két ember között – szokták a bölcsek mondani – amivel egyet is értek, de nem mindegy, hogy kitől jön. Tapasztalatból mondom, hogy nem minden mosoly bizalomgerjesztő. Biztosan mindenki járt már így életében legalább egyszer.

A gimnáziumban kezdet fontossá és érthetővé válni, hogy mennyit is számít fogaink szépsége és egészsége. Jöttek a problémák szépen évről évre, hiába mostam rendszeresen, ahogy kell, hiába hittem számos reklámnak csoda fogkefékről és fogkrémekről, melyektől majd nagyon fehér és egészséges fogaim lesznek, mégis jött szépen fokozatosan a fogkő, később a fogíny vérzés fogmosás közben, hogy a bölcsesség fogakról ne is beszéljek. Mindenki ismeri ezt.

Használtam sima, elektromos fogkeféket, mentolos és szörnyű sós vagy keserű ízű fogkrémeket, de a problémák nem szűntek.
Egyetemi éveim alatt szerettem meg igazán a kávét. Szükség volt rá és azóta sem tudtam letenni, de ez egy újabb problémát vetett fel: a fogaim elszíneződését és én még állítom, hogy a szerencsések közé tartoztam.

Mindent kipróbáltam, amit dicsértek, de nem igazán változott semmi. Aztán a sors körülbelül másfél éve küldte nekem a megoldást. Megoldást arra, hogy újra teljes erőmből mosolyoghassak, büszkén, felemelt fejjel.

Egy barátom ajánlotta a Megasonex ultrahangos fogkefét, a hozzátartozó nyelvtisztítóval és zománcépítő fogkrémmel és azt tudom mondani, hogy nekem bevált.

A fogaim pár árnyalattal fehérebbek lettek, a napi kávé mennyiség ellenére, amit elfogyasztok. A fél éves fogkő leszedésem elmaradt, bár hozzáteszem a használat előtt ajánlásra leszedettem azt.
A fogíny vérzésem a fogmosás közben teljesen megszűnt, és a legutolsó éves fogászati ellenőrzés alkalmával egy lyukas fogat se találtak. Sőt, mondhatom azt is, hogy minden rendben volt.

A Megasonex prémium márka és bár elsőre nem hangzik olcsónak, de amennyit spóroltam már vele, idővel bőven visszahozza az árát.
A fogkefe gyógyászati ultrahang erejével tisztít. 96 millió ultrahangot bocsájt ki percenként, mely szétrázza a baktérium láncokat, bejut a fogközökbe és a fogíny alá is, ezzel biztosítva a szám teljes higiéniáját. Ezt erősíti meg a gyengéd fizikai rezgés, mely nem bántja az ínyem, a más elektromos fogkefékhez képest.

A fogkrém újraépíti a fogzománcot a hidroxy-apatite segítségével oly módon, hogy a kis sérüléseket kitölti és az ultrahang tökéletesen beledolgozza a fogzománcba, ami ezáltal megújul. Én csak az első időszakban használtam a fogkő leszedés után, és tökéletesen működött. A kezelés után pár nappal érezhető volt a különbség az előző alkalmakhoz képest, mert napról napra egyre kevésbé voltak érzékenyek a fogaim. A tény, hogy azóta a kezelést nem kellett megismételni, számomra egy csoda, mert sosem szerettem, mindig fájdalmas beavatkozás volt.
Az ultrahangos nyelvtisztító egyedülálló a világon. Nem csak a fehér réteget tünteti el a nyelvről, de használatával megszűnik a rossz lehelet, ami valljuk be a kapcsolat építésnél igen hasznos, de a reggeli ébredésnél sem elhanyagolható.

A Megasonex megkönnyíti az életem, egészségesen tartja a fogaimat és a számat. Gondoskodik róla, hogy maximumot hozzam ki magamból az életem minden területén. Köszönöm!

Eszter, 32 éves
egy korábbi vásárló

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments