A NetPincérek megérkeztek!

A NetPincérek megérkeztek!

Elindult 80 napos utunk a Föld körül. De egy ilyen kulináris expedícióba őrültség lenne egyedül belevágni. Itt jönnek a képbe a NetPincérek! Velük még nagyobb őrültség!
Ők főbb állomásaink képviselői, akik térrel (és egyikük esetében idővel) dacolva jöttek el hozzánk, hogy bemutassák otthonukat, a legjobb fogásokat és hogy Youtube-on és Facebook-on szórakoztassanak minket. Olvass tovább és ismerd meg az elit kulináris kommandót: a NetPincéreket!

La Bandida
Mexikó: a tüzes fogások és még tüzesebb nők hazája. Innen származik Bandida, akinek szépsége, hirtelen haragja és villámgyors revolvere pokoli, de a főztje mennyei!

La Bandida

 

Brittney
Csajok, vidámság és burgerek. Ez az Amerikai Álom, amit Brittney megtestesít. A mindig lelkes NetPincér nem komplikálja túl az életet, de burger-szakértelméhez nem férhet kétség.

Brittney

 

Don Ravioli
Don Ravioli ízig vérig olasz, így az ő életében három dolog számít: a tisztelet, a család és a tészta. Nem feltétlenül ebben a sorrendben.

Vincenzo Ravioli

 

Sensei
A kelet rejtelmeinek nagy ismerője és a villámgyors sushi készítés sztoikus mestere. Sokan kíváncsiak, kit rejt a maszkja, de csak annyit tudunk biztosan, hogy egy mesterszakácsot.

Sensei

 

Ugg
Ősember a paleolit korból, a csapat paleo specialistája. Okosabb (és büdösebb), mint amilyennek kinéz. Bár megérteni néha nehéz, de talán a csapat egyik legszerethetőbb tagja.

Uggg

 

Ilonka néni
A magyar fogások NetPincére, a hagyományos konyha nagymestere. Mint a legtöbb nagymamát őt is az élet olyan mély kérdései foglalkoztatják, mint “Vajon eleget főztem-e?” vagy “Evett-e mindenki rendesen?”.

Ilonka néni

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments