Bricksexpress. Áttekinthetően. Jó áron. Gyorsan

Bricksexpress. Áttekinthetően. Jó áron. Gyorsan

Lassan itt a karácsonyi készülődés ideje! Ha igazán nagy meglepetést szeretnél okozni egy gyermeknek, vagy egy gyermeklelkű felnőttnek, a LEGO bármely játéka tökéletes választás lehet a számodra! A Bricksexpress csapata összegyűjtötte azokat a játékokat, amelyek a legkisebbek és a legnagyobbak szívébe is egyaránt örömet hoznak! Célja, hogy a lehető legszélesebb körhöz juttassa el a legújabb, és legmenőbb LEGO termékeket. Mindezt áttekinthetően, jó áron és a lehető leggyorsabban! A webshop felületén könnyedén szűrhetsz rá arra a játékra/ játékokra, ami a legmegfelelőbb lesz az ajándékozottnak vagy éppen Neked! A keresési feltételek segítenek, hogy be tudd határolni a keresett játék árát, de szűrhetsz az ajánlott korosztályra, a játék témájára vagy éppen az elemek számára is. Ha megtaláltad, amit kerestél, többféle fizetési mód közül választhatsz.

A Bricksexpress.hu oldalon kizárólag raktárkészletből lehet rendelni, így garantálják a gyors kiszállítást! Mit jelent ez? Ha rendelésedet hétköznap 14:00-ig adod le, már másnap szállításra kerül kedvenced! Nem kell félned attól sem, hogy a szállítás során baja esik a játéknak, mert a Bricksexpress csapata gondoskodik a legmegfelelőbb, legbiztosabb csomagolásról is! Mind e mellett, ha bármi kérdésed merülne fel bátran keresheted 09:00 és 17:00 között elérhető ügyfélszolgálatukat.

A LEGO napjaink egyik legkedveltebb játéka fiúk, lányok, kicsik és nagyok körében egyaránt. Rengeteg változata létezik, amelyek nem csak a kreativitást, de a képzeletet is fejlesztik. A Bricksexpress.hu oldalon a terméktípusok széles skálája megtalálható: LEGO Duplo, LEGO Nexo Knights, LEGO juniors, LEGO Disney Princess, LEGO creator, LEGO friends, LEGO city, LEGO Ninjago, LEGO Star Wars, LEGO Speed, LEGO Bionicle és végül a LEGO Technic. Sőt, igazi gyűjtőknek a legritkább LEGO mini figurák is beszerezhetők az oldalon.

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments