Celeb útitársaink a 80 napos utazás alatt

A NetPincért az alábbi hírességek kísérik el a 80 Napos gasztroutazás során:

Csonka András kedvence egyértelműen az olasz konyha, hiszen utazásai során is Olaszországban ízlettek neki leginkább az ételek. A pizzán kívül András egyébként a klasszikus ételeket kedveli, ezért ha rendel, akkor inkább hagyományos fogásokat választ: tojásos nokedli, vagy sajttal, sonkával töltött rántott hús is került már az asztalra. A főétel mellé mindig választ desszertet is, ez általában palacsinta, ami a legnagyobb kedvenc, de nagyon szívesen rendel például máglyarakást is. A csípős, túlságosan fűszeres ételeket nem kedveli, ezeket egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán fogyasztja.Számos országban járt már turistaként, de ha képzeletben most utazhatna valahová, akkor Japán lenne az úticél.

Puskás Peti favoritjai is elsősorban az olasz ételek, nem véletlen, hogyha rendel, akkor is a pizza a legkedveltebb fogás, már csak azért is, mert például a stúdiómunkához ez az ideális étel. Másik nagy kedvenc merőben más ízvilág, a sushi, ez is olyan étel, amely rajta van a leggyakrabban rendelt ételek listáján. Petinek egyébként fontos, hogy olyan helyen egyen, ahol odafigyelnek az alapanyagok minőségére, erre igyekszik a pörgős életmód mellett is ügyelni. Utazásai során szívesen kóstol meg különlegességeket, a legfinomabbat Pekingben ette. Ha most választhatna egy úticélt, Ausztráliába, Sydney-be repülne el legszívesebben.

 

Gubás Gabi a magyar ízekre esküszik. Ha pedig még személyesebbet említhet, akkor legszívesebben anyósa főztjét eszi, aki hagyományos erdélyi konyhát visz, és mivel sokat van Gabiéknál, így ezzel kényezteti a családot. Náluk a házikoszt a nyerő, így nagyon ritkán rendelnek, ha mégis igen, akkor általában pizzát, mert a többi gyerekhez hasonlóan Gabi gyerekei is nagyon szeretik azt. Gabi egyébként általában szigorú szabályok szerint étkezik, szétválasztós diétát folytat, azaz nem eszik együtt szénhidrátot fehérjékkel. Persze az utazások során kivételt tesz: Törökországban például nem csak a török specialitásokat kóstolta nagyon szívesen, hanem a szállodában tartott nemzetközi estek kínálatát is volt alkalma kipróbálni: így egyik nap orosz, másik nap japán, harmadik napon mexikói ízeket kóstolhattak. Legszívesebben pedig Indiába utazna el, nagyon vonzza őt az indiai kultúra.

 

Bereczki Zoltán igazán nem mondható válogatósnak, nagyon sokféle ételt kedvel. Nyaralások és utazások emlékei miatt szívesen eszi a spanyol, az indiai és a thai konyha különlegességeit is. Mivel Zoli nem vezet háztartást, így gyakran rendel magának ételt, ilyenkor viszont leggyakrabban pizzát, hamburgert, wrappeket választ, és általában már hazafelé az autóból intézi a rendelést. Szerencsés alkat, mert nem kell diétáznia, így nincs is semmi olyan különleges étkezési szokása, amelyre odafigyelne, ha csak az nem, hogy gyorsan és sokat eszik ☺ Spanyolországhoz kötődnek a legfinomabb ételek emlékei, ahová viszont most utazna el legszívesebben, részben a különleges ízek kedvéért is, az nem más, mint Thaiföld.

 

A nádszálkarcsú Csobot Adél is az olasz konyha rajongója. Nem vezet háztartást, így nála is sokszor kerül rendelt étel az asztalra. Ilyenkor Adél leveseket, salátákat, vagy tésztákat választ legszívesebben. Arra nagyon odafigyel, hogy ne egyen egyszerre túl sokat és az is fontos neki, hogy mindig levessel kezdje az étkezést. Bár Thaiföldi utazása során nagyon finom ételeket volt módjában megkóstolni, a legeslegjobb ízekért anyukájához utazik Erdélybe, a mama főztje, a klasszikus házikoszt mindenképpen a legkedvesebb számára. Ahová pedig leginkább vágyódik a közeljövőben, ha lehetősége lenne, nem más, mint Franciaország, és természetesen Párizs.
Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments