Honnan rendeljünk rántott húst, ha nincs időnk sütni? – a mindmegette.hu cikke

Honnan rendeljünk rántott húst, ha nincs időnk sütni? – a mindmegette.hu cikke

Vannak ételek, melyektől a magyarok nem tudnak elszakadni, ilyen például a lángos, a kürtőskalács vagy éppen a rántott hús. Utóbbira sokfajta mondás létezik, de az egyik legjobb, hogy rántott húst elrontani bizony nem lehet. Egy ilyen kijelentést már eleve kételkedve fogadunk, így hát gyorsan össze is szereltük a mobil labort, hogy leteszteljünk, ízekre szedjünk 5 versenyzőt, melyeket 5 különböző helyről rendeltünk a Netpincéren keresztül.

Egy szimpla hétköznapon estünk neki ezeknek a csodáknak. Természetesen azt kerestük, hogy melyik az a változat, melyet nyugodt szívvel rendelhetünk vasárnap délre a kötelező húslevesünk bekanalazása után is. A csapat kizárólag a húsra ment rá, a kiegészítő köretek nem számítottak bele az értékelésbe. A borjú ritkább alapanyag, így maradtunk a sertésnél.

Az 5 étterem és annak 5 fogásának tesztjét a mindmegette.hu oldalán találod.

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments