Induljon az utazás!

Induljon az utazás!

Hello Ínyenc!

Nagyon vártuk, és végre elindulunk! Az első bejegyzés mérföldkő. Olyan, mint egy ételsor elején az étvágygerjesztő.

A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, mert szeretné megkönnyíteni a dolgotokat. Ételt választani több mint 500 étterem kínálatából nem könnyű. Ha nem ragadtok le a pizzánál és a kólánál, akkor nem árt, ha egy kicsit segítünk. A NetPincér már 15 éve segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek kínálatát. Mostanáig azonban nem szolgált tippekkel, javaslatokkal, mit mivel érdemes enni a hatalmas kínálatból. Gondolnád, hogy nálunk több mint 3000 féle étel közül lehet választani?

A NetPincér éppen ezért a következő 80 napban Föld körüli utazásra hív, melynek során megismerheted különböző konyháinkat. Az utazásban hírességeink, vendégíróink és 6 teljesen új NetPincér is kísér majd.

Kóstold végig velünk a világ konyháit! Így lesz lehetőséged megnyerni a több mint 130 értékes nyereményt!

Teendőid a következők:

  • Értékes nyereményeket kéthetenként sorsolunk azok között, akik az elmúlt két hétben legalább kétszer rendeltek a NetPincéren keresztül és részt vesznek a játékunkban. Kattints ide, hogy megismerd a részleteket!
  • Mindenki, aki a játékban részt vesz, kap egy virtuális útlevelet. Ebbe minden egyes rendelés után kerül egy pecsét. Ha játékunk végére minden pecséted összegyűlik, mert 10 vagy annál több alkalommal rendeltél, akkor lehetőséged lesz megnyerni a fődíjunkat is, ami nem más, mint egy New York-i utazást!

A Kedves Ínyenc blogon folyamatosan a legjobb ételeket mutatjuk be neked, hogy biztos ne maradj ötlet nélkül, akkor sem, ha ebédre, akkor sem, ha vacsorára rendelnél tőlünk. Az első hét a mexikói ételekről fog szólni. Nincs más dolgod, min rendelni, ízlelni és nyerni!

Üdvözlettel,
A NetPincér csapata

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments