Játssz és nyerj jegyet az Oxygen Wellness Újpesthez!

Játssz és nyerj jegyet az Oxygen Wellness Újpesthez!

Az Oxygen Wellness Újpest Magyarország egyik legnagyobb fitnesz-wellness létesítménye. 7000 négyzetméteren kínálja a magyar és európai viszonylatban is rendkívül magas színvonalú szolgáltatását. A berendezés igényes, a felszerelés és technika a legmodernebb, a munkatársakat pedig szigorú szempontok szerint választják. Sok ezer elégedett visszajelzés a garancia arra, hogy érdemes benézni Oxygen Wellnesshez. Szolgáltatásaik köré tartozik többek között a professzionális kondíció és állapotfelmérés, súlyzós edzések, Kettlebell, TRX foglalkozások, Aerobik, szolárium, személyre szabott edzéstervek és spinning edzések.

A játék ideje alatt 2 hetente új konyhákat és karaktereket mutatunk be! Rendelj egy adott időszakban legalább 2 alkalommal – fedd fel térképeden az aktuális karakterek matricáit -, nyerd meg az 1 alkalmas, 2 főre szóló jegyet az Oxygen Wellness Újpesthez.

Rendelj legalább 10 alkalommal okt. 19. és dec. 31. között, hogy esélyed legyen megnyerni az egy hetes New York-i utazást.
További információk a nyereményjátékról erre.

Bővebben az Oxygen Wellness-ről itt!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments