MIT MOND EL RÓLAD A PIZZÁD?!

MIT MOND EL RÓLAD A PIZZÁD?!

Mindannyian mást szeretünk. És a pizza éppen azért tesz boldoggá, mert képes mindig másmilyen lenni. Mindenkinek vannak azonban kedvenc pizzafeltétjei. De mit mond el rólunk, hogy milyen pizzát választunk a leggyakrabban?

Paradicsomos-Sajtos
megbízható, kitartó, biztonsági játékos

Ennél alapvetőbb pizza nincs. Nevezhetnénk üres pizzának, persze a jó minőségű paradicsom és sajt önmagában is isteni. Az egyszerűséget kedveled, ha ez a kedvenced. Két lábbal állsz a földön, és ragaszkodsz az elveidhez. Az egyszerű választás azt jelzi, hogy megbízható vagy és szavahihető. De azt is jelentheti, hogy itt az ideje kicsit kitörni a kényelmi zónádból és kipróbálni valami újat!

Hawaii
nyugis, magabiztos, különc

Egyesek szerint az ananászt száműzni kéne a pizzáról, mások egyenesen imádják a sós, édes és savanykás ízek keveredését a hawaii pizzán. Ha ez a kedvenced, álmodozó vagy, és nem hagyod, hogy a félelmeid és a stressz lebénítsanak. A hawaii pizza imádójaként elégedett vagy önmagaddal. A barátaid is elégedettek veled, ha pizzáddal nem is.

Szardellás
merész, nyugodt, makacs

Ha ez a sós-halas ínyencség a kedvenced, ritka típus vagy. De van merészséged bevállalni, hogy nem azt szereted, amit a tömegek. Akár pizzarendelésről, akár az életedről van szó, tudod, hogy mire vágysz. Csak arra vigyázz, hogy a ragaszkodásod az elképzelt legjobbhoz, nehogy elriassza a barátaidat. Légy egy kicsit rugalmasabb időnként!

Gombás
nyitott, életszerető, önzetlen

A zamatos friss gomba egyeseknek maga a mennyország. Ha te is ezzel rendeled a legtöbb pizzát, nyitott személyiség lehetsz, akivel könnyű jóban lenni. Biztosan megkapod időnként, hogy földhözragadt vagy, de ez ne hozzon zavarba. Emiatt vagy képes rengeteg energiával segíteni azokat, akiket szeretsz.

Olasz kolbászos
gondoskodó, problémamentes, jókedvű

A világ egyik legnépszerűbb pizzafeltétje az olasz kolbász. Ennek oka a tökéletes hús és fűszer arány. Ha te is a kolbászos pizzát imádod, bizonyosan ragaszkodsz a családodhoz és barátaidhoz. Ők pedig szívesen töltik veled az idejüket, mert te nem drámázol, és nem akadsz ki semmin. Sosem borulsz ki, hanem megoldod a dolgokat. Emellett hatalmas mennyiségű vidámság is szorult beléd, csak nem mindig engeded, hogy ezt mások is lássák.

Extra sajtos pizza
önjutalmazó, nagylelkű, céltudatos

Ha úgy érzed, hogy a pizza egyetlen értelme a még több sajt, azt jelzi, hogy nem félsz nagykanállal fogyasztani az életet. Tudod, hogy mit akarsz elérni, és nem tétovázol, ha tenni kell a céljaidért. De a sajt iránti imádatod mást is megmutat. Minden érzékedet szereted kényeztetni, és sosem szalasztanál el egy kis extra élvezetet.

Húsimádó
rámenős, büszke, szókimondó

A húst hússal, a bacont kolbásszal és sonkával, így rendelsz pizzát? Hangos lehetsz és elégedett magaddal. Mindig kimondod a véleményed, hiszen nincs rejtegetnivalód. Szeretsz büszkének lenni, a családodra, a hazádra, vagy a saját teljesítményedre. Szereted azt, aki vagy, és mindent, amit elértél.

Zöldséges
érzékeny, titokzatos, rejtőzködő

A friss, roppanós zöldség okoz örömöt a pizzán? Valószínű, hogy érzékeny személyiség vagy, ami nem jelenti azt, hogy sérülékeny lennél! Csak könnyen felismered az érzelmeidet. Keveset mutatsz magadból a világnak, pedig nem lenne baj, ha nem zárkóznál be. Titkos tűz ég benned, és egy kis merészségre lenne szükséged, hogy megmutasd a világnak, ki is vagy.

All-in (mindent bele)
döntésképtelen, befogadó, életigenlő

Nem mindenkinek jönnek be a klasszikus pizzafeltét kombinációk. Van aki szeret mindent ráhalmozni a tésztára. Ha te is ezt kedveled, lehet, hogy kissé bizonytalan vagy a döntéseidben, ennek oka pedig valószínűleg az, hogy semmiről nem akarsz lemaradni. Ezért mindent kipróbálsz, mindenre igent mondasz, és mindenkivel barátságos vagy. Éhezel a tökéletes életre, ezért rendelsz túlzsúfolt pizzát, de ezzel a bátorsággal egyben hatalmas inspirációt is adsz a körülötted lévő embereknek.

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 20 éve segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1000 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments