Négylábúak előnyben: te mit választanál a Virtuális Kutyaétterem étlapjáról?

Négylábúak előnyben: te mit választanál a Virtuális Kutyaétterem étlapjáról?

Hiába a lehetőségek végtelen sora, sajnos a felelős állat- és főként kutyatartással még ma is sok probléma adódik. Ennek eredményeként rengeteg kidobott, sérült kutyus kerül ki az utcára, jobb esetben olyan állatmentéssel foglalkozó alapítványok féltő gondoskodásába, mint amilyen a Vigyél Haza Alapítvány is. Ha kíváncsi vagy az ott folyó munkára, és szeretnéd megtudni, Te hogyan segíthetsz, olvass tovább!

A Vigyél Haza Alapítvány Illatos úti telephelyén már 10 éve folyik a kemény munka, hiszen évről évre egyre több négylábú barátunk kerül utcára. Ennek te is szemtanúja vagy minden egyes nap, amikor kiteszed a lakásból a lábad, vagy ha felmész a Facebookra, és nem mellesleg mi magunk, illetve a futárjaink is egyre többször szembesülünk ezzel a szívszorító problémával.

A legborzasztóbb az, hogy nem ritkán súlyos testi, és a felelőtlen, nem ritkán kegyetlen bánásmódnak köszönhetően komoly lelki sebekkel érkeznek meg ezek a kidobott, elárvult ebek az alapítványhoz, amit 2018 szeptembere óta, veletek közösen támogatunk.

A célunk pedig az, hogy a négylábúak is lakjanak jól

Ezeknek a kutyusoknak a sanyarú bánásmód, a kegyetlen sokk miatt sok-sok szeretetre, és orvosi vizsgálatok végtelen sorára, valamint hozzájuk méltó ellátásra van szükségük ahhoz, hogy újra a boldogságtól telve csóválhassák a farkukat. A végső cél természetesen az ebek örökbefogadása, de mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan öreg, főként keverék kutyusok, akik egyre kevesebb eséllyel számíthatnak szerető gazdikra.

Szerencsére a Vigyél Haza Alapítvány a fiatal lurkók mellett ezekről a kisnyugdíjasokról is gondoskodik, egészen az életük végéig. Ennek a humánus bánásmódnak azonban – sajnos – megvan az ára: az egyre magasabb ellátási költségek, a tápok, vitaminok, oltások és orvosi kezelések, a méltó körülmények biztosítása egyáltalán nem olcsó mulatság.

Ráadásul az örökbefogadás is kemény dió, hiszen ha felelősen gondolkodsz, akkor a pörgős életvitel, a nem elég tágas tér, és egyéb gyakorlatias megfontolások miatt nem mindenki engedheti meg magának, hogy magához vegye a számára legkedvesebb csöppséget.

Éppen ezért döntöttünk úgy tavaly szeptemberben a NetPincérnél, hogy veletek együtt segíteni fogjuk az Alapítvány munkáját. Úgyhogy Bundás, Buksi, Turmix, Kormi, Dömpike, Pufi és a többi gézengúz nagy örömére létrehoztuk a Virtuális Kutyaéttermet, melynek ínycsiklandó étlapjáról – a lehetőségeidhez mérten – te is választhatsz. 

Így működik a Virtuális Kutyaétterem

Amikor legközelebb a NetPincér kínálatában barangolsz, vess egy pillantást a Virtuális Kutyaétterem alternatív étlapjára is: akár Bundás könnyű olasz sonkareggelijét, netán Pamacs Pazar ebédjét, esetleg Dömpike és Pufi kétszemélyes fitnesz tálját, vagy az Egész napos ínyenc piknik kosarat választod, mi a teljes összeget, 100%-ban a Vigyél Haza Alapítvány számlájára utaljuk, amit a szervezet az általuk gondozott ebekre fordít.

Egyébként ennek az összefogásnak volt újabb lépcsőfoka az idén májusban megrendezett Belvárosi Kutyafesztivál is, ahol nemcsak személyesen találkozhattatok a NetPincéren keresztül is támogatott kutyusokkal, hanem a felelős állattartással kapcsolatos hasznos programokon is részt vehettetek, de az árva kutyusokat is örökbe fogadhattátok. Bemutatkozott a rendezvényen az első Kutyajósda is, ami kétségtelenül az esemény egyik fénypontja volt. 

Büszkék vagyunk rá, hogy veletek közösen, kicsivel több mint 1 év alatt olyan sikeressé tettük a Virtuális Kutyaéttermet, hogy a Vigyél Haza Alapítvány legnagyobb támogatóivá válhattunk!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér 1999 óta gondoskodik az éhes emberek kiszolgálásáról, rendeléseket a NetPincér.hu weboldalon és applikációkon keresztül is le lehet adni. Az eredetileg magyar alapítású cég mára már a németországi központú nemzetközi anyacég, a Delivery Hero hálózat tagja, melynek leányvállalatai 40+ országban vannak jelen. A NetPincérhez csatlakozott 2018-ban a pizza.hu és ugyanebben az évben indítottuk el saját ételfutár szolgáltatásunkat is NetPincér GO néven. A NetPincér jelenleg 800+ településen érhető el hazánkban, a NetPincér GO szolgáltatási körét pedig az elmúlt napokban is bővítettük, így már 27 városban vagyunk jelen saját futárszolgáltatásunkkal. Rendelőink összesen több, mint 2500 partnertől választhatnánk már: legyen szó egy finom reggeliről, kiadós ebédről, egy kis pékáruról vagy akár a heti élelmiszerbevásárlásról. 2020. január 1-től a vállalat 100%-ban karbonsemlegessé vált, továbbá büszkék vagyunk arra, hogy a NetPincér felületén keresztül alapítványok támogatására is lehetőség van. A NetPincér felületén jelenleg az alábbi szervezeteket lehet támogatni: Élelmiszerbank Egyesület / Közösségi Erdőkért Alapítvány / Magyar Ifjúsági Vöröskereszt / Mosoly Alapítvány / Ökológiai Művelődés Alapítvány / Vigyél Haza! Alapítvány

Hozzászólások

comments