NetPincér: A Nagy Mikulás Kihívás sikerrel zárult

NetPincér: A Nagy Mikulás Kihívás sikerrel zárult

Nem könnyű dolog az életmódváltás, a legtöbb ember nem is bírja tovább 3 hétnél. A Télapó viszont komoly elhatározást tett. Kérlelhetetlenül haladt az úton, és hihetetlen kitartása mellett sztáredző is segítette őt célja elérésében. A siker pedig nem maradt el. Idén már jóval több kéményen fog beférni, mint tavaly, feltéve, ha az elkövetkező bő fél évre is marad a motivációból.

Heti háromszor végzett súlyzós és saját testsúlyos edzést, és ugyanennyi alkalommal kardiózott. Természetesen a helyes táplálkozás nélkül még ez is kevés lett volna, tehát a konyhában is komoly változásokat kellett eszközölnie. Ráadásul a cukor, a fehér liszt és a saját magát ábrázoló csokoládék elhagyása hatalmas önfegyelmet követelő feladat. A korábban még vécére is rénszarvas szánnal járó Télapó leparkolta a szánt, és hopp, lefutotta a félmaratont. Kétszer!

Az egykor 96 kilós Télapó most 88 kiló, és a 26%-nyi testzsírjából mára csak 20% maradt, ami pazar eredmény, főleg annak fényében, hogy stabil és tartós fogyásról beszélünk, olyanról, amit már életmódváltásnak hívnak. Óriási eredmény ez egy 1747 éves embertől, és remek motiváció mindenkinek, aki hasonló változásokat eszközölne az életében.

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments