NetPincér startup pizza projekt – JóSzaki.hu

NetPincér startup pizza projekt – JóSzaki.hu

Startup pizza
A NetPincér már 17 éve jó barátja a startupoknak, mi is így kezdtük. Minden hónapban kiválasztunk egy startupot, akiket meghívunk egy pizzára, mert tetszik amit csinálnak. Ha startupban dolgozol, küldj egy pár sort a cégetekről az [email protected] és lehet hogy hamarosan Te is bekerülsz a sorozatba. Ebben a hónapban a közösségi szakemberkeresés kitalálóit és megvalósítóit, a joszaki.hu csapatát hívtuk meg, nézz be velünk együtt a kulisszák mögé!

Mi is az a JóSzaki?
Most, hogy szinte mindannyian elérhetőek vagyunk az interneten, könnyebben kérdezhetünk körbe ismerőseink között, ha szakembert keresünk. Ezt teszi a JóSzaki, nem többet, nem kevesebbet. Legyen szó burkolóról, kozmetikusról vagy autószerelőről – itt egymásra talál a szakember és aki pont őt keresi.

Mit csináltok?

A JóSzaki egy nagyon jó csapat, ahol mindenki egy irányba húz. Ádám a tulajdonosok képviseletében irányít, a lányok (Ildi, Zsuzsa, Brigi, Évi, Virág) főként ügyfelekkel foglalkoznak (megrendelőkkel és a Szakikkal egyaránt), míg a fiúk (Zsolti, Peti, Dávid) az IT-guru csapatot alkotják.

Mik a céljaitok?
Rövidebb távú célunkat már tulajdonképpen teljesítettük – egy olyan site-ot szerettünk volna, amely közvetít a megrendelni vágyók és a szakemberek között. Távlatos célunk ugyanakkor, hogy ne csak közvetítsünk, hanem visszajelzések, vélemények visszacsatolásával elérjük, hogy a megrendelők-szakik kapcsolata partnerivé, egymást segítővé váljon. Egy olyan országot képzelünk tehát el, ahol te, mint munkaadó megbízhatsz a szakemberben, és ahol a szakember megbízhat benned, ahol érzed a gondoskodást és ahol a szakember érzi a megbecsülést. Jelenleg 13968 regisztrált szakink van, és napról-napra egyre több új csatlakozik hozzánk. Természetesen nem minden szaki aktív mindig, de minden szakmában van esély, hogy megtaláld a neked szimpatikus szakembert. Ajánlatkérésünk csak ebben az évben 55314 db volt, és ebből eddig összesen 8125 munka lett lejelentve. Legújabb fejlesztésünk az Árkalauz , amelytől azt várjuk, hogy a különböző munkákat megrendelni vágyókat ellátja a megfelelő infókkal (főként az árakról – ld. pl. szobafestő árak )

Milyen ételeket szerettek?
A JóSzakiban vannak páran, akik vegák, de jórészt a mindent-ide-nekünk–éhesek-vagyunk! irányvonalat erősítjük, különösen délidőben!

Köszönjük az ebédet!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments