Nyerj 10.000 Ft értékű The Body Shop ajándékcsomagot!

Nyerj 10.000 Ft értékű The Body Shop ajándékcsomagot!

80 nap alatt a Föld körül játékunkban több mint 130 nyeremény kerül kisorsolásra, többek között a The Body Shop jóvoltából. A cég már majdnem 40 éve áll a szépségápolás szolgálatában. Természetes alapanyagok, ősi receptek és modern technika. Mindez megfűszerezve a legjobb illatokkal, szeretettel és odafigyeléssel az állatok és a természet védelmében. Ez a The Body Shop. A világ 26 eldugott szegletéből, helyi kistermelőktől szerzik be az alapanyagokat. Ezekből a teljesen természetes összetevőkből készülnek a bőrbarát tisztálkodó- és szépítőszereik, testápolók, samponok és egyéb kozmetikumok. Tökéletes megoldások arra, ha tudatosan szeretnéd ápolni a bőröd és legfinomabb illatokkal kényeztetnéd magad. Ezekkel a termékekkel biztosan jól fogod magad érezni a bőrödben.

A játék ideje alatt 2 hetente új konyhákat és karaktereket mutatunk be! Rendelj egy adott időszakban legalább 2 alkalommal – fedd fel térképeden az aktuális karakterek matricáit -, és vágd zsebre a 10.000 Ft-os The Body Shop ajándékcsomag egyikét.

Rendelj legalább 10 alkalommal okt. 19. és dec. 31. között, hogy esélyed legyen megnyerni az egy hetes New York-i utazást és további főnyereményeink közül a 20.000 Ft-os The Body Shop ajándékcsomagot.

További információk a nyereményjátékról erre.

Bővebben a The Body Shop-ról itt.

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments