Nyerj a NetPincérrel egy Vespa Sensazione parfümöt!

Nyerj a NetPincérrel egy Vespa Sensazione parfümöt!

Játssz velünk 80 nap alatt a Föld körül játékunkban, melyben minden kéthetes promóciós időszakban sorsolunk több mint 130 nyereményünk közül, így lehetőséged lesz megnyerni például a kultikus Vespa parfümöket. A cég már 60 éve a gondtalan olasz életstílus megtestesítője. Legújabb parfümjeiket igazán érzéki illatok inspirálták férfiaknak és nőknek. Képzeld el, hogy robogózol az olasz Riviérán, miközben élvezed a napsütést és a lágy szellőt. A Vespa Sensatione illatokkal nemet mondhatsz az unalmas hétköznapokra. A parfümökből árad a boldogság és a szabadság érzése!

A játék ideje alatt 2 hetente új konyhákat és karaktereket mutatunk be! Rendelj egy adott időszakban legalább 2 alkalommal – fedd fel térképeden az aktuális karakterek matricáit -, és vágd zsebre a Vespa Sensazione férfi és női parfümök egyikét.

Rendelj legalább 10 alkalommal okt. 19. és dec. 31. között, hogy esélyed legyen megnyerni az egy hetes New York-i utazást!

További információk a nyereményjátékról erre.

Bővebben a Vespáról itt.

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments