Rossetti Bizsu – ha te is ragyogni akarsz

Rossetti Bizsu – ha te is ragyogni akarsz

A Rossetti Bizsu divatékszereivel számos magyarországi üzletben találkozhatunk. Van, ahol csak néhány mutatós darab szerepel a kínálatban és van sok olyan drogéria is, ahol több display, színek szerint és stílusokra válogatott Rossetti darab között tölthetünk hosszú időt.

A fülbevalók, karkötők, nyakláncok kínálata mellett óriási választékban forgalmazunk hajdíszeket, amelyek nők, lányok, kislányok életében szinte mindennapi szükségletként szerepelnek. Hacsak nem extra rövid a hajunk, biztosan kell pár hajgumi. Néhány csat az eltűzéshez, hajráf, legalább a sminkeléskor, hogy ne is említsük mennyi pici csitt-csat és hajgumi tűnik el naponta valahol az óvoda és az otthon között…

Hajdíszekben a jó minőség az alapvető jellemzőnk, de a bizsufronton ez kevés, itt a folyamatos újdonság a minimum, a Rossetti Bizsu pedig megfelel az elvárásoknak.

A partnerüzletek kínálata mellett a webshopban ( www.rossettibizsu.hu ) is hetente frissítjük a modelleket, szezonális kollekcióinkkal a különböző alkalmakhoz öltöztetünk.

Egy csillogó, nagyméretű fülbevaló, pár egymáshoz illő köves karkötő, egy extravagáns gyűrű vagy színes, puha sál, kendő, naponta képes új outfit hatást kiváltani a legegyszerűbb farmer-blúz szettünkből is. Kevés alapdarabunk sok kiegészítővel és némi stílusérzékkel szinte végtelen variációt tesz lehetővé a mindennapi öltözködésünkben.

A Rossetti Bizsu javaslata tehát a személyiségünkhöz, stílusunkhoz és korunkhoz illő, jól kihasználható alapruhatár, változatos, minden alkalomhoz megfelelő kiegészítőkkel fűszerezve.

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments