Szezonális illatok a The Body Shop-nál!

Szezonális illatok a The Body Shop-nál!

Ahogy minden évben, a The Body Shop idén is három különleges limitált kiadású testápoló kollekcióval készült a karácsonyi szezonra. Az illatok a meleg otthon, az ünnepek meghittsége a tradicionális téli receptek jegyében készültek. A kollekcióban megtalálható a klasszikus testápolók, az illatos fürdők kellékei és a karácsonyi ragyogás kiegészítői. A karácsonyi varázslatot keresd a The Body Shop üzleteiben és a webáruházban!

Fahéjas alma – egyenesen a sütőből
Klasszikus karácsonyi illat, ami az elragadó frissen sült fahéjas almára emlékezet. Az Alpokból származó hidegen sajtolt almamagolaj, a fűszeres fahéj és a kifinomult fehér virág olyan illat kavalkádot varázsol köréd, hogy azt fogod kívánni, bárcsak soha nem érne véget a karácsony.

Havas erdei gyümölcs – a téli erdők illatával
Ebben az ellenállhatatlanul gyümölcsös és ünnepi, téli receptben megtalálhatod a vörös áfonya, a málna, a fehér virágok és a praliné illatát is, melyek együtt egy tökéletesen lágy és gyümölcsös harmóniát alkotnak. Mintha csak egy téli erdőben sétálnál, finomabbnál finomabb erdei gyümölcsöket falatozva.

Vanília Chai – A testi-lelki kényeztetésért
Talán a legkülönlegesebb karácsonyi illat idén, ami pillanatok alatt körbevesz a karácsonyi hangulat melegségével és bájával. A tejes-krémes vanília fahéjjal, kardámommal és barna cukorral megfűszerezve egy igazán meghitt és ünnepi illatot alkot, akár az otthonodban, akár a saját bőrödön szeretnéd érezni a téli hónapokban.

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments