Találd meg az ideális szépségápolási termékeket magadnak a VIP Parfümnél!

Találd meg az ideális szépségápolási termékeket magadnak a VIP Parfümnél!

VIP – Very Important Person. Ki az, akit kiemelten fontosan kezelünk? Aki érdeklődik, aki személyesen veszi át a rendelését, akinek a futár szállítja ki vagy aki él a 14 napos garanciánkkal és kicseréli, mert a párjának nem az volt a kedvence, amire emlékezett. A VIP Parfümnek Te vagy a fontos és Te vagy az első, és mindent úgy alakítanak, hogy a vásárlásod kényelmes és zökkenőmentes legyen.

Bizonytalan vagy, hogy mi legyen az ajándék? Nem tudod, neked mi áll jól? Ötleted sincs, hogy a bőrtípusodnak melyik a megfelelő kozmetikum? Ügyfélszolgálatuk lesi minden kívánságod és készséggel áll rendelkezésedre minden nap, email-ben, telefonon vagy akár Facebook-on is. Ha kérdésed van, ne habozz feltenni! Hagyd, hogy a több éves tapasztalattal segítsenek a döntésedben.

Webáruházukat úgy alakították ki és tökéletesítik folyamatosan, hogy a hibátlan döntéshez minden információ rendelkezésedre álljon. Termékeiket igyekszenek úgy bemutatni, hogy a böngészés szinte felérjen egy illatminta szimatolásával, hogy a nagy Ő-t a lehető legkönnyebb legyen megtalálni. Választékuk folyamatosan bővül, a rég és közelmúlt klasszikus illatait még megtalálhatod, de törekszenek arra is, hogy a legújabb trendek és a legdivatosabb brandek is megvásárolhatóak legyenek. Kereshetsz náluk Gucci-t Armani-t, Bvlgari-t, vagy lehetsz az Amouage niche illatok megszállottja, ha parfümről van szó, akkor náluk mindent megtalálsz.

Vágyaid nem csak a parfümök terén tudják teljesíteni, mert a Shopukban kaphatóak a legkiválóbb magyar termékek is, mint amilyen a Helia-D, a Yamuna vagy épp a világszinten ismert és elismert hévízi forrásvízzel készült Zador luxusszappan, amivel egy egyszerű fürdés is igazi Wellness élménnyé változik. Vallják, hogy a kényeztetés nem kizárólag a hölgyek kiváltsága, ezért gondoltak a férfiakra is. Férfias Hugo Boss, Paco Rabanne és Davidoff illataik mellett, megtalálhatóak a Szakállasember legkiválóbb szakállápoló szerei, de ha inkább a Bearded Man angol termékeire esküszöl, náluk ezt is megleled. Ha ez nem lenne elég, akkor látogass el az oldalukra vagy gyere el hozzájuk személyesen, mert ez csak egy apró szelete, annak a sok jónak, amit náluk megtalálsz. Ha nem tudsz elmenni, akkor sincs gond, mert az ország bármelyik pontjára eljuttatják a kívánságod, egy-két nap átfutással. Ráadásul, ha okosan válogatod össze a termékeket, akkor a szállításért sem kell fizetned!

A VIP Parfümnek fontos, hogy mindig mindenből a legjobbat kapd!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments