TOP 3 (+1) FOODHACK: SZINTLÉPÉS AZ EBÉDLŐASZTALNÁL!

TOP 3 (+1) FOODHACK: SZINTLÉPÉS AZ EBÉDLŐASZTALNÁL!

Mielőtt nekikezdenénk, érdemes tisztázni: mi a bánat az a foodhack? A foodhack a lifehack egyik gyakran előforduló formája és alfaja. Ezek az apró trükkök azt a célt szolgálják, hogy könnyebbé, kényelmesebbé, egyszerűbbé tegyék az étel elfogyasztását. Olvass tovább és lépj szintet az ebédlőasztalnál!

A hamburger helyes tartása

A fenti képen látható hölgy arcáról hamarosan leolvad a mosoly. Ez kizárólag annak a szerencsétlen ténynek lesz tulajdonítható, hogy nem a helyes kéztartással látott hozzá hamburgeréhez – így a húspogácsa és a zöldségek tetemes része jobb esetben az aszalon, rosszabb esetben az ölében fog landolni.

A hamburgert vérbeli ragadozó módjára kell tartani: erős és szilárd szorításban. Az egyensúly megtartásának érdekében a szendvics első részét hüvelyk illetve a mutató-középső-gyűrűs ujjak segítségével két oldalról stabilizáljuk, míg az előbb vázolt katasztrófa elkerülésének érdekében kisujjunk a hátsó fertályon, alulról támaszt.

A tökéletes pizza – másnap reggel!

Mindannyian ismerjük az érzést: a maradék pizza se mikrózva, se hidegen nem az igazi… Mit lehet tenni? Többen esküsznek rá, hogy egy pohár víz a mikróban csodákra képes. Mások a tűzhelyen, serpenyőben melegítik újra a pizzát. Mi mégis egy másik megoldásra esküszünk. Ha van otthon szendvicssütő, hajtsunk össze egymással szemben két szeletet és grillezzük meg! A profik gofrisütőt is használhatnak, hogy az alábbihoz hasonló eredményt érjenek el:

Fotó: @logankahle, Instagram

Felejtsd el a mosogatást!

https://twitter.com/stickycomics/status/646116967854813185

Ahogy az a fenti példából is jól látszik, ha pizzát rendeltek, felesleges elővenni a tányérokat! Arról nem is beszélve, hogy így a doboz miatt keletkező hulladékot is könnyebb lesz kezelni.

+1: Rendelj gyorsan, kényelmesen!

A legkézenfekvőbb foodhack mégis az, ha az ételt egyszerűen és kényelmesen rendelhetitek meg. Az okostelefonotok mindig kéznél van, így a kedvenc ételeiteket szó szerint karnyújtásnyi távolságban tudhatjátok. Töltsétek le a NetPincér appot a Google Play vagy az AppStore kínálatából és lakjatok jól!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 20 éve segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1000 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments