Válaszd a biztonságot! – Érintkezésmentes kiszállítás, online fizetés

Válaszd a biztonságot! – Érintkezésmentes kiszállítás, online fizetés

A tavasz óta hazánkban is megjelent COVID-19 járvány miatt legtöbbünknek újra kellett gondolnunk a korábban természetes hétköznapi dolgainkat, legyen szó a háztartásról, a hobbijainkról, a munkánkról, a családi & baráti összejövetelekről és még sorolhatnánk. Kiemelt szemponttá vált a higiénia, a biztonság, önmagunk és mások egészségének védelme.

A járvány a NetPincér életében is számos változást hozott, de szerencsére gyorsan tudtunk alkalmazkodni a megváltozott feltételekhez és még biztonságosabbá tenni a rendelést. 

Szeretnénk biztosítani arról, hogy nekünk továbbra is kiemelten fontos vásárlóink, partnereink és kollégáink biztonsága és egészsége. Számos óvintézkedést és szabályt vezettünk be, amelyek betartását folyamatosan ellenőrizzük és ha szükséges, a kormány aktuális útmutatása alapján frissítjük. Azért, hogy te is jobban átlásd mik ezek az intézkedések, szeretnénk most összefoglalni neked. Előre szólunk, hogy a mondanivalónk hosszú lesz, viszont a legfontosabb intézkedéseinket szeretnénk megosztani.

Biztonságos ételrendelés, de hogyan? 

Azzal szeretnénk kezdeni, hogy most is biztonságos ételt rendelned. Akár anélkül is tudsz tőlünk rendelni magadnak vagy akár szeretteidnek is, hogy egyáltalán láttátok volna a futárt, ezzel teljesen elkerülve a személyes érintkezést.

Szerencsére működésünk kifejezetten biztonságosnak mondható még ilyen kiélezett helyzetben is, ugyanis ha NetPincér GO futárszolgáltatásunkon keresztül rendelsz, ami most már 30+ városban elérhető, lehetőséged van arra, hogy:

🚴‍♂️ a rendelés véglegesítésekor beállítsd az érintkezésmentes kiszállítást

💳 online SZÉP kártyával vagy bankkártyával fizess és

💸 új platformunkon már online borravalót is adhatsz!

Ezután élőben figyelemmel követheted a térképen, hogy merre jár a futár, az alkalmazás pedig app értesítést küld arról, hogy pontosan mikor veheted fel megérkezett rendelésed, akár anélkül, hogy a futárral találkoznál.

Ha olyan partnertől rendelsz, ami nem része a NetPincér GO hálozatának akkor is arra bíztatunk, hogy a megjegyzés mezőben jelezd, ha nem szeretnél találkozni a futárral személyesen és válaszd az online kártyás fizetést!

Müller Cecília, országos tisztifőorvos is megerősítette a kormány hivatalos tájékoztató oldalán, hogy még a hatósági házi karanténra kijelölt személyek is fogadhatnak az ajtóban rendeléseket, mert ezek az esetek nem számítanak szoros kontaktusnak. Kérjük, hogy ebben az esetben mindenképpen az online kártyás fizetést válaszd és kerüld el a direkt kapcsolatot a futárral mindkettőtök biztonsága érdekében.

A NetPincéren lehetőséged van akár szeretteidnek, idősebb hozzádtartózóidnak is ételt vagy élelmiszereket rendelni, még akkor is ha esetleg nem egy városban éltek. Ha másnak rendelsz érdemes őket előre értesíteni a futár érkezéséről.Ebben az esetben is javasoljuk az online kártyás fizetést és a komment mező használatát.

Óvintézkedéseink

Ezen felül szeretnénk veled megosztani, hogy milyen óvintézkedéseket vezettünk be már tavasszal koronavírus itthoni megjelenésével párhuzamosan:

  • Felhívtuk a 2800+ éttermünk és 2000+ futár partnerünk figyelmét arra, hogy tudatosan kerüljék a közeli fizikai kapcsolatot az emberekkel, pl.: kézfogás, ölelés stb.
  • Rendszeresen fertőtleníteni kell minden eszközt, amit munkájuk során használnak és mással is érintkezhet min. 60% alkoholtartalmú fertőtlenítő szerrel.
  • A futár partnereknek minden kiszállítás során a csomag átvétele előtt közvetlenül, illetve a csomag átadása után is rögtön fertőtleníteni kell a kezüket, sőt még arra is van iránymutatásunk, hogy hogyan fogják a csomagokat ahhoz, hogy a legkisebb eséllyel legyen indirekt kapcsolat az emberek között.
  • Az éttermi dolgozóknak rendszeresen kell fertőtleníteni a kiszolgálási területet, és fokozott figyelmet fordítanak a HACCP és élelmiszerbiztonsági szabályok betartására.
  • A futárok minden műszak előtt/ után kívül-belül fertőtlenítik a táskáikat és minden olyan tárgyat, amivel érintkeznek mások is.

Továbbá hivatalosan is megkértük az éttermeket arra, hogy ahol csak lehet biztosítsák futár partnereink számára a kézmosási lehetőséget az éttermekben, illetve a futár partnereinket 60% feletti alkoholtartalmú kézfertőtlenítőkkel és maszkokkal is elláttuk, amit nálunk tudnak átvenni.

Minden hónapban jelentős számban csatlakoznak új éttermek, valamint a folyamatos futár felvételnek köszönhetően futárpartnerek is a NetPincérhez: jelenleg 2800+ étterem és 2000+ futár partnerrel dolgozunk együtt.

Egészen addig, ameddig esetleg a hatóság biztonsági okokból nem szünetelteti a működésünket vagy a járvány megfékezése érdekében hozott intézkedések nem lehetetlenítik el a kiszállítást, elérhető lesz a NetPincér országosan, így ránk most és a jövőben is számíthatsz!

Vigyázzunk egymásra!

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér 1999 óta gondoskodik az éhes emberek kiszolgálásáról, rendeléseket a NetPincér.hu weboldalon és applikációkon keresztül is le lehet adni. Az eredetileg magyar alapítású cég mára már a németországi központú nemzetközi anyacég, a Delivery Hero hálózat tagja, melynek leányvállalatai 40+ országban vannak jelen. A NetPincérhez csatlakozott 2018-ban a pizza.hu és ugyanebben az évben indítottuk el saját ételfutár szolgáltatásunkat is NetPincér GO néven. A NetPincér jelenleg 800+ településen érhető el hazánkban, a NetPincér GO szolgáltatási körét pedig az elmúlt napokban is bővítettük, így már 27 városban vagyunk jelen saját futárszolgáltatásunkkal. Rendelőink összesen több, mint 2500 partnertől választhatnánk már: legyen szó egy finom reggeliről, kiadós ebédről, egy kis pékáruról vagy akár a heti élelmiszerbevásárlásról. 2020. január 1-től a vállalat 100%-ban karbonsemlegessé vált, továbbá büszkék vagyunk arra, hogy a NetPincér felületén keresztül alapítványok támogatására is lehetőség van. A NetPincér felületén jelenleg az alábbi szervezeteket lehet támogatni: Élelmiszerbank Egyesület / Közösségi Erdőkért Alapítvány / Magyar Ifjúsági Vöröskereszt / Mosoly Alapítvány / Ökológiai Művelődés Alapítvány / Vigyél Haza! Alapítvány

Hozzászólások

comments