Ajánlatok hónapról hónapra a Mastercard Priceless Specials programban

Ajánlatok hónapról hónapra a Mastercard Priceless Specials programban

Keresd a NetPincért a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogramban! Megtalálsz minket minden hónapban a kedvezmenyek.mastercard.hu oldalon! Gyűjtsd a pontokat Mastercard® vagy Maestro® kártyás vásárlásaiddal, és váltsd NetPincér kedvezményre!

Hogyan tudsz regisztrálni a programba?

A https://kedvezmenyek.mastercard.hu honlapon, egy Regisztrációs Űrlap kitöltésével regisztrálhatsz, melyet Regisztrációs ajánlatként küldesz meg a Mastercardnak. Mielőtt regisztrálsz, megerősítést kérünk tőled, hogy elolvastad és elfogadtad a Program Általános Szerződési Feltételeit és az Adatvédelmi Szabályzatot. A megadandó adatoknak – a teljes neved, születési dátumod, nemed és érvényes e-mail címed – a megszokottól eltérő nagy száma a biztonságodat szolgálja; ez garantálja, hogy senki se hajthasson végre semmilyen műveletet a nevedben. Ha valamilyen információt helytelenül vagy hiányosan adsz meg, akkor a regisztráció nem végezhető el, de erre a rendszer mindig figyelmeztet. Automatikus válaszüzenetet küldünk a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a Regisztráció befejezéshez szükséges linket.

A Programban történő részvétel díjmentes! Van bármilyen kötelezettséged?

A részvételért semmilyen díj nem kerül felszámításra. Ugyanígy díjfizetés nélkül bármikor felmondhatod a részvételedet. Ugyanakkor a részvételed során – akár Regisztrált Látogató, akár Kártyabirtokos státuszban vagy -, köteles vagy:

1. érvényes és helyes adatokat megadni a Programba történő feliratkozáskor;
2. létrehozni a felhasználói profilodat a Program Weboldalon/Program Alkalmazásban, amint megkaptad tőlünk email üzenetben a megerősítést a Programba történt feliratkozásáról;
3. haladéktalanul kijavítani és/vagy módosítani a Programfiókodban szereplő adatokat, ideértve különösen, de nem kizárólagosan, az elérhetőségeidet, amennyiben ezekben az adatokban változás történik;
4. titokban tartani a Program Weboldal/Program Alkalmazás használatára szolgáló jelszavadat/bejelentkezési adataidat más személyek előtt.

További részletekért és információkért keresd fel a kedvezmenyek.mastercard.hu weboldalt és töltsd le aktuális ajánlatunkat!
Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments