Belvárosi Kutyafesztivál

Belvárosi Kutyafesztivál

2018. szeptemberében a NetPincér a Vigyél Haza Alapítvánnyal összefogva elindított egy virtuális éttermet, ahol támogatni lehet az alapítványnál jobb sorsra váró kutyusokat.

A virtuális étlapot a www.netpincer.hu/vigyelhaza_virtualiskutyaetterem linken található meg, ahol a kiválasztott étel nem kerül kiszállításra, ellenben az átutalt összeg teljes 100 százalékát a Netpincér a Vigyél Haza Alapítványnak továbbítja.

Május 11-én kerül megrendezésre a belváros legnagyobb ingyenes kutyás eseménye, ahol lehetőség adódik találkozni a NetPincér oldalán keresztül támogatott kutyusokkal is.

Helyszín: V. ker. Olimpia Park sétánya
Időpont: 2019 május 11. szombat, 10-18 óra

A Vigyél haza alapítvány idén negyedik alkalommal tartja meg a Belvárosi Kutyafesztivált, ahol egy közös családi program mellett, szeretnék felhívni a figyelmet a felelős kutyatartásra, illetve lehetőség adódik az árva állatok örökbe fogadására.

Az eseményen mutatkozik be először az Első Nemzeti Kutyajósda , ahol a gazdiknak és kedvenceiknek profi jósok jó híreket hoznak.

Kutyás programok mellett kiváló zenészek is várják a látogatókat, a Stolen Beat csapata invitál mindenkit egy kis akusztikus zenélésre a Vigyél haza alapítvány sátránál.

Rendezvényen keresd a Netpincér standját, ahol szuper ajándékokkal és játékokkal várják a látogatókat egész nap.

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments