DigiPrime: a megbízható informatikai webáruház

DigiPrime: a megbízható informatikai webáruház

Megbízható és hozzáértő szaktanácsadásra vágysz új számítástechnikai eszközöd vásárlásánál? Szeretnél egy olyan kapcsolattartót, aki a vásárlás után is készségesen áll a rendelkezésedre?

A DigiPrime.hu csapata képzett informatikai szakemberekből áll, akik megfelelő segítséget nyújtanak a vásárlás terén és később is bizalommal fordulhatsz hozzájuk a megvásárolt termékkel kapcsolatban. Kínálatukban megtalálod a legfrissebb laptopokat, tableteket, all-in-one számítógépeket, asztali számítógépeket, szoftvereket és kiegészítőket is!

Áttekinthető és jól kategorizált kínálatból szeretnél választani? Vagy esetleg nem tudod még, hogy milyen eszköz lenne a legmegfelelőbb számodra?

A Digiprime.hu webáruház kínálata a vásárló igényeit szem előtt tartva jól áttekinthető termékkínálatot biztosít, hogy könnyen megtaláld a neked megfelelő laptopot. Abban az esetben, ha még nincs konkrét laptop kinézve, de már egy-két paramétert ismersz, akkor remek megoldás a szűrő használata, amely nagyban megkönnyíti a laptop választást.

A DigiPrime.hu Budapesti laptopboltban megnézheted és akár azonnal megveheted az új laptopot. A webáruházban megrendelt termékek itt is átvehetők, vagy ha szeretnéd, akkor futárszolgálattal házhoz küldjük neked.

A DigiPrime.hu laptop webáruház előnyei:

 • a legkedvezőbb árak
 • folyamatosan frissülő, széles választék
 • gyors és minőségi ügyintézés
 • segítségnyújtás online chat-felületen
 • extra kedvezmények és szolgáltatások

A DigiPrime.hu több mint laptop webáruház, mivel a megfelelő laptop mellé magas szintű szolgáltatásokat biztosítanak, hogy a kevésbé hozzáértők is maximális elégedettséggel vegyék birtokukba új készüléküket.

Szolgáltatásaink:

 • DigiPrime szoftver-csomagok telepítése
 • A már meglévő operációs rendszer és fájlok klónozása új eszközre
 • Operációs rendszer telepítés és frissítés
 • Pixelhiba ellenőrzés és akár 20 napig terjedő extra pixelhiba garancia
 • Merevlemezek és SSD-k cseréje, bővítése
 • Szerver építés

A webshopon és bemutatótermükön kívül a legnépszerűbb online felületeken is megtalálod őket!
A Facebook-oldalunkon a legfrissebb akciók mellett heti nyereményjátékaikra is jelentkezhetsz! Kedveld az oldalukat és szállj versenybe a nyereményekért!

Hivatalos Youtube-csatornájukon elsőként csomagoljuk ki a legfrissebb laptopokat, amelyeket le is tesztelünk a legújabb játékokkal.

Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments