NetPincér a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogramban

NetPincér a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogramban

Csatlakoztunk a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogramhoz! Gyűjtsd a pontokat Mastercard® vagy Maestro® kártyás vásárlásaiddal, és keresd minden hónapban a NetPincér ajánlatát!

Hogyan léphetsz be a programba?

A Regisztráció eredményeként Regisztrált Látogató lehetsz: még ha nincs is Mastercard®/Maestro® bankkártyád, vagy egyelőre nem szeretnéd regisztrálni, megismerkedhetsz a Program nyújtotta előnyökkel, megismerheted a pontszerzés működését és az Ajánlatok beváltási szabályait. Ebben a státuszban nem tudsz Pontokat gyűjteni, illetve Ajánlatokat letölteni, sem Promóciókban vagy nyereményjátékokban részt venni (de ahogyan a státusz elnevezése jelzi, nézelődhetsz).

A Feliratkozás teljes jogosultságú részvételt biztosít a Programban a felhasználónak, aki Kártyabirtokos státuszt szerez a feliratkozással. Ehhez szükséges, hogy Mastercard®/Maestro® bankkártya birtokos legyél és a kártyád adatait (a bankkártyád számát és érvényességi idejét) megadd a Program oldalon.

Hogyan gyűjtheted a Pontokat?

Feliratkozás után, a Programba beregisztrált Mastercard®/Maestro® típusú bankkártyáddal végrehajtott fizetési tranzakcióid többségével – ezek a Pontgyűjtő Fizetési Tranzakciók – Pontot gyűjtesz, amely Pontok – a vonatkozó információ feldolgozását követően – automatikusan jóváíródnak a Programfiókodban. A Pontok jóváírásával kapcsolatban további teendőd nincs. Adott esetben a Pontok jóváírása a Pontgyűjtő Fizetési Tranzakciót követően egy kis ideig eltarthat.

Főszabály szerint egy Pont gyűjthető minden ún. Pontgyűjtő Fizetési Tranzakcióval, amely esetében a kapcsolódó fizetési tranzakció adatai a Mastercard rendszerében rögzítésre kerülnek. Vannak a főszabály alól kivételt jelentő pontgyűjtési szabályok, melyek a következők:

1. Kártya Feliratkozás/regisztrációt követően a következő 5 Pontgyűjtő Fizetési Tranzakciónál dupla Pont gyűlik, azaz 2 Pont/Pontgyűjtő Fizetési Tranzakció.
2. Ha a Kártyabirtokos megadja a mobiltelefonszámát és az irányítószámát, minden egyes megadott információ vonatkozásában a következő 5 Pontgyűjtő Fizetési Tranzakciónál dupla Pont gyűlik, azaz 2 Pont/Pontgyűjtő Fizetési Tranzakció.
3. Ha a Kártyabirtokos marketingüzenetek fogadására vonatkozó beleegyező nyilatkozatot ad, a következő 5 Pontgyűjtő Fizetési Tranzakciónál dupla pont gyűlik, azaz 2 Pont/Pontgyűjtő Fizetési Tranzakció.
4. Évente egyszer a kártyabirtokos születésnapja alkalmából a születésnap után következő 5 Pontgyűjtő Fizetési Tranzakciónál dupla Pont gyűlik, azaz 2 Pont/Pontgyűjtő Fizetési Tranzakció.

További részletekért és információkért keresd fel a kedvezmenyek.mastercard.hu weboldalt és töltsd le aktuális ajánlatunkat!
Szeretnél értesülni az egészséges életmóddal kapcsolatos hírekről, akciókról?
Értesítést kérek!*
*Az e-mail cím megadásával hozzájárulok ahhoz, hogy a NetPincér (Viala Kft.) hírlevelet,
ajánlatokat küldjön nekem az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően.
NetPincér.hu
A NetPincér már 1999 óta segít az éhes embereknek azzal, hogy egy helyre gyűjti a különböző éttermek étlapját. A Kedves Ínyenc blogot a NetPincér azért indította el, hogy segítsen választani az elérhető több mint 1500 étterem kínálatából.

Hozzászólások

comments